Tänään ollut myös ihan hyvä päivä, aamusta alkaen. Vähän jotenkin kankea olo ja edelleen väsyttää...mutta muuten ihan ok. Vuokrasin yhden leffan aamulla Elisa viihteestä, "Mitä odottaa, kun odotat". Ei ollut mikään kovin kummoinen, vaikka hyvillä näyttelijöillä olikin varustettu. Mutta ihan siis katsottava kuitenkin. Leffan jälkeen suuntasin kodin lähellä olevalle kirppikselle ja pitkästä aikaa tein muutaman löydönkin. On se jännä, että silloin kun rahat on aika lopussa, mutta tarttisin (tai haluaisin :D ) vaatteita, niin teen löytöjä kirppikseltä...ja sitten kun taas taloudellinen tilanne parempi, niin pitää ostaa kaupasta, kun kirpparilta ei löydy mitään. Ensin bongasin Alfapet -pelin. Juuri eilen puhuin poikani kanssa, että hänkin varmaan osais jo pelata sitä ja sen pelin vois ehkä hankkia...no nyt löytyi hintaan 2,5e, ihan uudenveroinen paketti. Lisäksi löysin itselleni farkut 4 eurolla ja 4,80e maksavan pinkin neuletakin, molemmat lähes uudenveroisessa kunnossa. Olen löytänyt aikanaan ties kuinka monet merkkifarkut ja merkkipaitoja, jotka kaupassa maksaisi lähemmäs tai jopa yli 100e/kpl ja itse maksanut niistä muutaman euron kirppiksellä. :)  Kyllä kirppistely kannattaa, itse pyrin vähintään n. 1krt/kk käymään jossain kirpputorilla. 

Näinä hyvinä päivinä koen ihan positiivisena ajatuksen palata työelämään. Melkein jo vähän odotan sitä, vaikka kyllä se hieman myös hirvittää näin pitkän sairasloman jälkeen. Ja onhan se stressaavaa aina mennä uuteen työpaikkaan. Mietityttää myös, miten muhun suhtaudutaan, kun olenkin vähänniinkuin harjoittelijan roolissa. On se itellekin kova paikka, 8 vuoden työkokemuksen jälkeen palata ikäänkuin työharjoittelijan kenkiin. Mutta silti myös tiedostan, että täyspäiväisenä ja vastuullisena aloittaminen työelämässä ei tuntuisi kovin hyvältä ajatukselta tässä kohtaa. Huonoina päivinä taas....noh, töihin paluun ajattelu vain lisää ahdistusta. Koska niinä päivinä tuntuu, etten pysty mihinkään ja näen kaiken negatiivisten linssien läpi. Toivon todella, että työhon paluun ensimmäiset päivät olisi niitä hyviä päiviä...jotta pääsisi jollain tavalla edes alkuun. 

Nyt väsyttää sen verran, että pieni lepohetki voisi olla kohdillaan. Illemmalla olisi vielä tarkoitus mennä salille ystävän kanssa ennen saunavuoroa.