.Nyt on sitten työpäiviä takana kaksi ja tosi hyvin ne päivät meni. Jännitys oli aika huipussaan torstai aamuna ennen  töihin menoa ja pelotti kyllä mennä sinne, mutta samantien kun astuin työpaikan ovesta sisään, jännitys helpotti ja mulle tuli hyvä ja rauhallinen olo. Jospa se tästä...toivotaan niin. Tosin aika helppoahan se on vain puolikasta päivää tehdä, mutta sitten kun pitäisikin työkokeilun jälkeen aloittaa ihan kokopäiväisenä, niin siinä kohtaa voi alkaa viimeistään tulemaan niitä aamuja kun ei meinaisi saada itseään töihin. Mutta sitä tosin turha vielä miettiä, nyt on 3 kuukauden työkokeilu ja siinä välissä vielä kesälomakin, joten siihen on vielä aikaa. Ja päivä kerrallaan tässä on muutenkin mentävä. Ihmeen hyvin olen kyllä nukkunut, vaikka aikaisemmin uuteen työpaikkaan meno on aina vaikuttanut myös yöuniin. Kerran valvoin 2 yötä putkeen, kun kävin niin ylikierroksillä töiden aloituksen vuoksi. Mutta mulla varmaan tosiaan tuo lääke ollut avuksi tässäkin asiassa, että uni maistuu paremmin. Mutta ihan kuin päivä ajan väsymys olisi jo helpottamaan päin...siltä ainakin nyt muutamana päivänä tuntunut.

Poitsu oli eilen yötä isällään ja mä menin sitten töiden jälkeen ystäväni kanssa hänen siskolleen kyläilemään. Eilen oli tosi hyvä päivä, mieliala huipussaan ja sellanen "rakastan kaikkia ja kaikkea" -olotila. :D Sitä edeltävä päivä taas oli vähän latteampi...ei itkettänyt tai suuremmin masentanut, mutta oli sellanen pieni alavireys ja mikään ei oikein kiinnostanut tai innostanut. Tänään taas ollut ihan hyvä olo. Kävin aamulla salilla ja sitten vähän kaupoilla. Löysin parvekkeelle lepotuolit ja ihanan enkeli patsaan. Mä olen ihan enkeli friikki. :) ja olen jo vuoden verran haaveillut enkelipatsaasta parvekkeella, nyt sen sitten lopulta ostin. Onnistuin tosin katkaisemaan siltä jo toisen käden ja nyt se on tuollainen puolitorso -versio...mutta ehkä saan sen käden vielä fiksattua paikoilleen. Laittelin vähän parveketta kauppareissun jälkeen ja nyt siellä on mukavan viiuhtyisää. Harmi vaan, että aurinko ei kovin paljon osu tähän partsille, mikään auringon otto parveke tämä ei siis tosiaan ole. Käytiin tuossa iltapäivällä vielä poitsun kanssa pyöräilemässä jääteläbaariin ja syötiin ihanat jätskiannokset siellä. Tullut siis aika paljon liikuttua tänään.        

                           DSCN1913-normal.jpg

"Sillä hän antaa enkeleilleen sinusta käskyn varjella sinua kaikilla teilläsi. He kantavat sinua käsillänsä, ettet jalkaasi kiveen loukkaisi." ps91:11-12