Nyt se sitten katosi,  se väsymys nimittäin. Eilen olin vielä vähän nuutunut, mutta tänään kun heräsin ja menin töihin, oli kuin mitään väsymystä ei olisi ollutkaan. Jännitin jo ennakkoon tätä viikkoa..koska pelkäsin että jos edelleen väsyttää, jaksanko. No tänään meni ainakin päivä hyvin, oli ihan ns. "normaali" olo. Eilen taas painin masentuneen mielen kanssa iltapäivällä/illalla...ehkä se töihin menon jännitys näkyi sillä tavoin, en tiedä. Usein mulla on juuri maanantait niitä vaikeimpia..kun tiedostaa että koko viikko on vasta alussa. Mutta nyt ihme kyllä käynnistyin hyvin tähän viikkoon. Jaksoin käydä salillakin vielä töiden jälkeen.

Kevät tuntuu tulleen. Linnut laulaa, aurinko pilkistelee ja lumi sulaa. Töissä oli jo ihan sellainen olo, kuin olisi huhtikuu. Kummallista. Toivottavasti ei tule enää mitään takatalvea, sanoinkin töissä että mulle kävis enemmän kuin hyvin, että kevät alkaisi jo ja voisi tulla pitkä kevät ja kesä. :) 

Ensi viikonloppuna me mennään katsomaan uutta perheenjäsentä, karvaista sellaista. :) Meille tulee toinen koira. En malta odottaa kun näen, miten meidän "esikoinen" siihen suhtautuu. Se niin tuntuisi kaipaavan kaveria itselleen.